Skip to main content
September 25, 2026
Question

faturalandırma

• September 25, 2026
  • 1 reply
  • 3 views

Merhaba,

Hesabımda bilgim ve açık onayım dışında bir abonelik başlatıldığını ve kartımdan ücret tahsil edildiğini fark ettim.

Bu aboneliği bilinçli olarak satın almadım veya onaylamadım. Ücretli bir aboneliğin başlatılacağına ve kartımdan ödeme alınacağına dair bilgim bulunmamaktadır.

Bu nedenle;

1. Aboneliğimin derhal iptal edilmesini,

2. Kartımdan tahsil edilen tutarın tamamının tarafıma iade edilmesini,

3. Hesabımdan/kartımdan bundan sonra herhangi bir ücret tahsil edilmemesini

talep ediyorum.

Aboneliğin iptal edildiğine ve ücret iade işleminin başlatıldığına dair tarafıma en kısa sürede bilgi verilmesini rica ederim.

Teşekkür ederim.

This topic has been closed for replies.

Comments

Zuzia S
Lucid community team
September 25, 2026

Hey there, since this deals with your subscription, I am directing this to our billing team to get you taken care of. The team works through tickets in the order they are received, and you can expect a quick response to your email associated with your Lucid account. Please refer to that email for further correspondence.

This community is dedicated to supporting your work in Lucidchart, Lucidspark, and airfocus. For additional subscription or invoice help, please review these billing resources, and for questions about charges on your account, refunds, or changing your subscription, please fill out this form to reach the billing department. Doing otherwise will delay your response time.

Merhaba, bu konu aboneliğinizle ilgili olduğu için gereken yardımın sağlanması adına talebinizi faturalandırma ekibimize yönlendiriyorum. Ekibimiz biletleri geliş sırasına göre işleme almaktadır; Lucid hesabınızla ilişkili e-posta adresine kısa süre içinde bir yanıt bekleyebilirsiniz. İletişimin devamı için lütfen bu e-postayı takip edin. Bu topluluk; Lucidchart, Lucidspark ve airfocus üzerindeki çalışmalarınızı desteklemeye ayrılmıştır. Ek abonelik veya fatura yardımı için lütfen bu fatura kaynaklarını inceleyin. Hesabınızdaki ödemeler, iadeler veya aboneliğinizi değiştirme ile ilgili sorularınız için faturalandırma departmanına ulaşmak üzere lütfen bu formu doldurun. Farklı bir yoldan iletişime geçmek yanıt alma sürenizi uzatacaktır.